Σάββατο

ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ


ΥΛΙΚΑ

1 κιλό κολοκύθια
200 γραμμ. φέτα τριμμένη
½ κούπα τριμμένο κεφαλοτύρι
2 πατάτες βραστές λειωμένες
3 αβγά χτυπημένα
1/3 κούπας φρυγανιά αλεσμένη
δυόσμο ψιλοκομμένο
αλάτι , πιπέρι
λάδι για τηγάνισμα
 



ΜΕΘΟΔΟΣ

Καθαρίστε ,ξύστε και πλύνετε τα κολοκύθια. Τρίψτε τα στο τρίφτη και αλατίστε. Αφήστε τα μισή ώρα και μετά στύψτε τα καλά να φύγει όλο το νερό. Προσθέστε ανακατεύοντας τ`αβγά ,τη φέτα ,το κεφαλοτύρι ,τη φρυγανιά, τις πατάτες , το δυόσμο ,το πιπέρι και 1 κουταλιά αλεύρι. Αφήστε το μείγμα στο ψυγείο για λίγο και μετά πλάστε το σε κεφτέδες, αλευρώστε τους και τηγανίστε τους σε καυτό λάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου