Κυριακή

Brownies


Υλικα:


200 γρ   Αλευρι μαλακο

720 γρ   Bitter Σοκολατα

400 γρ   Βουτυρο

600 γρ   Αυγα

540 γρ   Ζαχαρη

10 γρ     Αλατι

120 γρ   Καβουρδισμενο ξηρο καρπο
(140 βαθμοί Κελσίου για 10’-12’)


Διαδικασια


Σε ένα Bain Marrie λιωνουμε τη σοκολατα με το βουτυρο, παραλληλα στο μιξερ βροχηδων το αυγα, αλατι και ζαχαρη. Μολις ανακατευτουν καλα ριχνουμε απαλα τη σοκολατα και ανακατευουμε καλα. Βαζουμε αλευρι και με μια  Mariz τους ξηρους καρπους. Αλευρωνουμε και βουτυρώνουμε τις φόρμες μας και ψηνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου για 10’, μετα στους 100 για 20’-25’. Τα φορμακια θελουν λιγοτερο!


Chef Αλβανός Τριαντάφυλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου