Υλικα
- 1 φέτα μανούρι
- ½ φλιτζάνι βύσσινο κομπόστα
- 2 κουτ. σούπας κρασί Μοσχάτο Λήμνου
- βούτυρο φρέσκο
- φρυγανιά τριμμένη
- σουσάμι
- ελαιόλαδο
- αρμπαρόριζα
Διαδικασία
Βρέχετε ελαφρά το τυρί. Ανακατεύετε τη φρυγανιά με το σουσάμι και πανάρετε το τυρί ώστε να σκεπαστεί όλη του η επιφάνεια. Το αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να το τηγανίσετε.Ζεσταίνετε μία κουταλιά της σούπας βούτυρο με μία κουταλιά της σούπας λάδι και τηγανίζετε το παναρισμένο τυρί για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά.
Πολτοποιείτε τα βύσσινα στο μπλέντερ (εκτός από 4-5 που θα κρατήσετε για στόλισμα) και τα βάζετε σε τηγάνι. Τα περιχύνετε με το κρασί και τα ανάβετε.
Σκεπάζετε με αυτήν τη σάλτσα το μισό πιάτο. Βάζετε από πάνω το τυρί και γαρνίρετε με τα ολόκληρα βύσσινα και ένα φυλλαράκι αρμπαρόριζας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου