Υλικα:
200 γρ Αλευρι μαλακο
720 γρ Bitter Σοκολατα
400 γρ Βουτυρο
600 γρ Αυγα
540 γρ Ζαχαρη
10 γρ Αλατι
120 γρ Καβουρδισμενο
ξηρο καρπο
(140 βαθμοί Κελσίου
για 10’-12’)
Διαδικασια
Σε ένα Bain Marrie λιωνουμε τη σοκολατα με το βουτυρο, παραλληλα στο μιξερ βροχηδων το αυγα, αλατι και ζαχαρη. Μολις ανακατευτουν καλα ριχνουμε απαλα τη σοκολατα και ανακατευουμε καλα. Βαζουμε αλευρι και με μια Mariz τους ξηρους καρπους. Αλευρωνουμε και βουτυρώνουμε τις φόρμες μας και ψηνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου για 10’, μετα στους 100 για 20’-25’. Τα φορμακια θελουν λιγοτερο!
Chef Αλβανός Τριαντάφυλλος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου